За нас


Новотел София е нов 4* бизнес хотел с иновативен дизайн и високи стандарти, с договор за мениджмънт към хотелската верига Акор – с повече от 4900 хотела по света. Хотелът е със стратегическо разположение в една от най-бързоразвиващите се бизнес зони на София, в непосредствена близост до един от най-големите търговски центрове в столицата – The Mall, на достъпното Цариградско шосе, на 6 км от центъра на града, богат на многобройни исторически и културни забележителности и само на 5 км от Летище София.

Настаняване: Хотелът впечатлява с 178 стаи с модерен дизаин. Приятни, модерни и добре оборудвани, стаите на хотела са с размери от 24 до 56 м2, разполагат с душ кабина или вана, телевизор с плосък екран, климатизация, сателитна телевизия, телефон, безплатен Wi-Fi интерен достъп, минибар, сейф, кафе и чай в стаята, паркинг.

Всичко за Вашето успешно събитие в Новотел София!
Богат опит и експертна преценка – Новотел има и двете. В нашите 6 конферентни зали със съвременно техническо оборудване, може да организирате събития до 300 души. С офертата на Новотел, хотелът гарантира безупречното провеждане на всяко събитие. Позволете на специалистите ни да Ви дадат експертни съвети за Вашето мероприятие, среща или лично събитие. Нас ни е грижа за Вашия успех и нашите служители се ръководят от Вашите нужди и желаня. Ние можем да Ви посъветваме, да организираме и осигурим срещи с висок стандарт и безпроблемен процес. Всички конферентни зали имат мореден интериорен дизайн, големи прозорци, осигуряващи максимална дневна свелина, затъмняващи завеси с дистанционен контрол, професионални мултимедий и технологии.

ALL – Нашата нова програма за лоялни клиенти!
ALL – Accor Live Limitless пренася гостоприемството извън рамките на хотелите , за да издигне ежедневните моменти. С най-разнообразното портфолио в индустрията, екосистемата на Акор позволява на гостите да жиевят, работят и играят. Вкъщи или навън.
За повече информация: https://all.accor.com